Logó
Képzések
Dr. Lipták-Váradi Julianna
Dr. Lipták-Váradi Julianna
egyetemi tanulásmódszertan
Tanulók
1114
Elérhetőségek
Weboldal: https://egyetemievek.hu
Cím: Magyarország,
Szakmai tapasztalat
Diplomák: okleveles építőmérnök, igazságügyi szakmérnök, PhD fokozat építőmérnök szakirányon
Oktatási területek: egyetemi tanulásmódszertan

Bemutatkozás

Dr. Lipták-Váradi Julianna, okleveles építőmérnök, építőipari igazságügyi szakmérnök, egyetemi oktató vagyok. Több mint 15 éve töltöm mindennapjaimat egyetemi környezetben. Minden szintet végigtanultam a kezdetektől, posztgraduális képzésen át a PhD fokozat megszerzéséig. Doktori disszertációmat épületszerkezettan és épületfizika témakörében írtam. Tanulmányaim mellett hobbiként sportedzői és lakberendezői képesítést is szereztem.

Az elmúlt éveket külföldön töltöttem, egyetemi adjunktusként oktattam építészetet és belsőépítészetet, valamint tudományos kutatásokat végeztem. Ezen kutatások témája az épületkomfort és egészséges beltéri környezet, különös tekintettel a beltéri levegőminőségre.

Jelenleg Magyarországon oktatok és kutatok, emellett aktívan részt veszek az egyetemi szintű tehetséggondozásban. Fontosnak tartom, hogy az oktatók segítség és támogassák a tehetséges és kiemelkedő diákokat. Engem is támogattak, segítettek oktatóim, ezt szeretném továbbadni a következő generáció számára.

Tudom, hogy az egyetemi évek rejtelmeiben nehéz kiigazodnod. Azt látom, hogy sok tehetséges diák veszik el ebben a rendszerben azért, mert nem kap segítséget ahhoz, milyen lehetőségei vannak ezen évei során, illetve bizonyos helyzeteket hogyan lehet megoldani, hogyan lehet kihozni belőle a maximumot. Éppen ezért, összegyűlt tapasztalatommal szeretnék segíteni Neked abban, hogy a lehető legtöbbet ki tudd hozni az egyetemi éveidből. Ilyen célból indítottam az Egyetemi Évek honlapomat is, hogy egy helyre összegyűjtsem azt a tudásanyagot, amire egyetemistaként szükséged lehet a tanulmányaidhoz és az egyetemi mindennapjaidhoz.

Itt, a Webuni felületén található oktatási anyagaim is ezt a célt szolgálják. Sok – akár azonnal alkalmazható -  hasznos tippet, ötletet és trükköt összegyűjtöttem Neked ahhoz, hogy minél tudatosabban és célirányosabban tudd kihasználni ezeket az éveidet.

Nincsenek kurzusok.