Logó
Képzések

Hogyan kerüld el a Google büntetést a rossz linkek miatt?

Tudtad, hogy az oldaladra mutató rossz linkek miatt hátrébb kerülhetsz a Google találati listáján?
4 990 Ft

A kurzusról

A Google mára már egy megkerülhetetlen internetes nagyhatalommá, a SEO (keresőoptimalizálás) pedig egy külön tudományággá nőtte ki magát. Persze megteheted, hogy nem foglalkozol vele, de akkor rengeteg pénzt hagysz ott az asztalon. Hiszen ha jól csinálod, a Google folyamatosan gondoskodik róla, hogy az organikus találatok által folyamatosan és INGYEN küldi a látogatókat a weboldaladra / webáruházadba.

Az, hogy milyen szempontok alapján dönti el, hogy melyik pozícióba rakja ezen a bizonyos találati listán a Te oldaladat, egy szupertitkos algoritmus, amelyet csak a Google programozóinak egy szűk köre ismer egészen pontosan. Egyes becslések szerint azonban több mint 200 (!) szempontot vesznek figyelembe a rangsorolásnál. Habár sokan az ellenkezőjét állítják, ezek között még mindig kiemelt szerepe van a linkeknek.  

Tudtad, hogy léteznek ún. rossz linkek is? Ezek azok a bejövő linkek, amelyek az oldaladra mutatnak, de valójában nem hogy segítenének, hanem épp ellenkezőleg: rontják a helyezésedet a Google találati listáján!

Hogyan hatnak ezek a bizonyos rossz linkek az oldaladra? Tudtad, hogy kétféleképpen is büntet érte a Google?

Hogyan akadályozd meg ezeket a rossz linkeket? Mi az a 8 módszer, amit mindenképpen kerülj el a linképítésnél - hacsak nem akarsz a büntetőpadra ülni... :-)

Mi a helyzet a kimenő linkekkel?

Mit tegyél, ha már megtörtént a "baj", és vannak ilyen rossz linkjeid? Hogyan tudod ellenőrizni a linkprofilodat, és milyen módszerrel kutathatod fel, majd szüntetheted meg ezeket a rossz linkeket?

Mindezekre a kérdésekre választ kapsz ezen a tanfolyamon, lépésről lépésre végigviszlek a folyamaton. Tarts velem! Indulhatunk?