Logó
Képzések

Szakdoga Kurzus

Írd meg könnyedén szakdolgozatodat lépésről lépésre!!
9 990 Ft

Szerző: M Zsolt

A kurzusról

A szakdolgozat megírása minden végzős számára nagy kihívás és meghatározó feladat a diploma megszerzéséhez.

Tudom, hogy nem minden diák kapja meg a segítséget, kérdéseire a választ egy szakdolgozat megírásához, vagy kevés az idő megírni. 

Röviden megmutatom, hogy gyorsan át tudd tekinteni miről is szól a kurzusom, így el tudod dönteni, hogy segítség lehet-e a sikeres szakdolgozatod megírásához.   

★ Mi a Szakdoga Kurzus? 

A kurzusom témája, ahogy a nevében is benne van, a szakdolgozat megírásához segítséget nyújtó tananyag.

Azt vettem észre, hogy Google keresőjébe beírva a “szakdolgozat” szót vagy bármilyen kifejezését szinte mindig csak olyan szolgáltatások jelennek meg, amelyek a teljes szakdolgozatodat megírják/elkészítik.

Van aki ezt választja és megíratja mással, de vannak, akik ezt nem akarják és szakdolgozat írással kapcsolatos kérdéseikre keresik a válaszokat. Ez lehet azért, mert a konzulensét nehezen éri el, vagy nem kap egyértelmű válaszokat, de azért is mert szorítja az idő és nincs idő emailek váltására, válaszok kivárására.

Ezért gondoltam, hogy létrehozok egy olyan online kurzust, amit gyorsan át lehet venni, akár ha a nulláról indulsz, akár megírtad és csak ellenőrizni szeretnéd, hogy nem hagytál-e ki valamit.   

★ Miért jött létre a Szakdoga Kurzus?

2016. februárjában államvizsgáztam és védtem meg a szakdogámat. Ezt a szakdogát lejebb beiratkozás nélkül megnézheted! 

Korábban kezdtem el megírni a TDK kutatásomat, amellyel versenyen indultam. Sokat kutattam a témában, mint a primer és szekunder kutatásokról, helyes kérdőív szerkesztéséről és annak elemzéséről. 

Ennek híre ment és nálam felsőbb évesek kértek segítséget/tanácsokat egy primer kutatás létrehozásáról vagy a védés prezentációjának megszerkesztéséről.

Azt tapasztaltam, hogy az interneten egy ilyen komplex online segítség nem található, ezért összeszedtem az összes tudásomat, tapasztalatomat, anyagaimat és egy komplex online tananyagként állítottam össze.   

★ Neked szól a Szakdoga Kurzusom? 

Igen, ha legalább 1 igaz rád a következőkből! ▼

✔ Ha a konzulensed nem igazán segít, nem ad választ minden kérdésedre, vagy nehezen elérhető.

✔ Kevés az időd a szakdolgozat megírásához.

✔ Ha szeretnél lépésről lépésre felépíteni a szakdolgozatodat.

✔ Ha vannak olyan részei a szakdolgozatnak, pl. formázás vagy felépítés, amelyhez segítség kell.