Logó
Képzések

Építsd tudatosan a személyes márkádat!

Személyes márkaépítés lépései vállalkozó-szelleműeknek!
9 990 Ft

Szerző: Gonda Dávid

A kurzusról

Kinek jó a kurzus?

Karrierindítás, -váltás előtt állók, akik szeretnék tudni, hogy milyen lépéseken végig haladva tudnak magukról, olyan képet kialakítani, melyek segíti őket, hogy megvalósítsák céljaikat.

Egyéni-, kis- és középvállalkozók, akik különbözni akarnak a konkurenciától (pozicionálás), ezáltal jobban tudják értékesíteni magukat, terméküket vagy szolgáltatásaikat.

 

Miben segít a kurzusom?

Megmutatom neked lépésről lépésre, hogy hogyan tudod felépíteni a személyes márkádat, úgy hogy egy hiteles és látható képet alakítsd ki magadról a szakterületeden belül, valamint, hogy megkülönböztesd magad a versenytársaidtól, hogy elérd a céljaidat (pl. vásárlás, új munkahely). Online és offline eszközökön foglak végigvezetni, és olyan segédanyagokat fogsz tőlem kapni, amelyek segíteni fognak neked, hogy a saját magadról kialakított képet másokban tudatosan tud befolyásolni.

A kurzust bárhol, bármikor és bármennyiszer elvégezhetsz, megnézhetsz, visszatekerhetsz. Nem kell sehová sem utaznod, akkor nézed, amikor időd van rá, és olyan tempóban haladsz amiben Te szeretnél.

 

Ezekről lesz szó a kurzusomban

 • Mi is az a személyes márka és miért van rá szükség annak építése?

Megmutatom neked milyen egy erős személyes márka és hogyan tudod megkülönböztetni magad a versenytársaidtól.

 • Első lépés az önismeret felé:

Egy tréning anyagon foglak végig vinni, hogy jobban megismerd önmagad. Ezt követően meghatározzuk az “énötvözedeted” és kialakítjuk az egyedi személyes tulajdonságod.

 • Összeállítjuk a személyes márkád marketingtervét:

Meghatározzuk a célközönséged és elemezzük a konkurenciádat. Megmutatom, hogyan tudsz saját vizuális képet kreálnod a személyes márkádnak és végig viszlek egy személyes márkaépítés modellen is.

 • Elkezdjük kommunikálni a márkád az online csatornákon:

Megmutatom neked, hogy hogyan használd a közösségi csatornákat személyes márkád kommunikálására, hogyan kezdj neki egy saját honlapnak, illetve hogyan használd az email-t hatékony márkaépítésre.

 • Átvesszük az offline eszközöket

Az online felületek mellett átfogom veled beszélni, hogy melyik azok az eszközök, amiket érdemes kihasználnod, hogy hatékonyan tud kommunikálni a személyes márkád. Megírjuk az elevator pitchedet, megmutatom, hogyan készítsd el jól a névjegykártyád, a one pagered és átnézzük a kapcsolatépítés alapvető szabályait.

 • Személyes márkád fenntartása és karbantartása:

Megbeszéljük azt, hogy miért érdemes a Google-lal jóba lenni, mi az a google hatás és mire érdemes használni a google értesítő szolgáltatását. Emelett átnézzük, hogy mit érdemes tenned, hogy a közösségi csatornáidat fennt és karban tudd tartani.

 • Útravaló a kurzusból:

Összefoglalom neked az eddig együtt megtett út végeredményét.  

 

Mit kapsz, ha beiratkozol a kurzusomra?

 • 41 leckéből álló videósorozat, ami feldolgozza a személyes márka építés minden területét az elmélettől a megvalósításig.

 • Gyakorlati oktatást: az alap elmélet átadása mellett, gyakorlati példák, és feladatokon keresztül megmutatom azt is, hogy csináld.

 • Folyamatos támogatás: a kurzus elvégzése közben és után, ha bármilyen kérdésed van a témával kapcsolatban kérdezz bátran és segítek.

 • 4 db letölthető segédanyag mellett, több tucat tippet, praktikát és eszközt, amelyek segítenek téged az énmárkád felépítésében.

 • A kurzus elvégzése után, előre meghatározott időpontban egy egyénre szabott 1 órás ajándék (ingyenes) skype konzultációt.

 

Szeretnél belenézni a kurzusomba? Görgess le a leckékhez, és nézd meg a 3 nyílt videót.

„Mutasd, mire költöd a pénzed és megmondom, milyen ember vagy valójában.” (J.W.Frick)

Úgyhogy költsd a pénzed a kurzusomra! ;)