Logó
Képzések

Úton a sikeres karrier felé

Milyen munka illik hozzád?
8 500 Ft

Szerző: Nyikon Ágnes

A kurzusról

  • Olyan munkára vágysz, amit igazán szeretsz?
  • Váltanál, de nem vagy biztos benne, hogy merre tovább?
  • Nem tudod, hogy milyen iskolát, pályát válassz?

Nem vagy egyedül, sokak járnak ugyanebben a cipőben. Vannak, akiknek látszólag jó munkájuk van és mégis úgy érzik, hogy hiányzik valami az életükből.

Az, hogy összességében mennyire vagyunk elégedettek az ÉLETÜNKKEL, jelentős mértékben függ a munkánkkal, karrierünkkel való elégedettségünkkel. Életünk igen nagy részét munkával töltjük ezért rendkívül fontos, hogy olyan dolgot csináljunk, amit szeretünk és ami motivál bennünket. 

MI A KURZUS CÉLJA?

Ez a kurzus abban segít, hogy rátalálj egy jobb önmagadra és hogy életre keltsd a motivációdat, hiszen a siker kulcstényezői közé tartozik a tudatosság, önismeret és magabiztosság. 

Olyan dolgokat fogsz tanulni, ami segít, hogy bizonyosabb legyél azzal kapcsolatban, hogy milyen munka való igazán neked. A kurzus keretében nemcsak motivációt és insipirációt kapsz, hanem valódi, gyakorlati eszközökkel segítelek téged, hogy elindíts bizonyos változásokat.

HOGYAN ÉPÜL FEL A TANFOLYAM?

A tanfolyam összesen 7 fejezetből és 26 leckéből áll. A kurzus rövidebb és hosszabb elméleti egységekből, és logikusan egymásra épülő gyakorlati feladatokből tevődik össze. Az egyes leckékben célirányos kérdéseket teszek fel neked, amelyek gondolkodásra késztetnek és segítenek, hogy olyan dolgokat fedezz fel magaddal kapcsolatban, amikre korábban nem is gondoltál.

MIÉRT FONTOS, HOGY TISZTÁBAN LEGYÉL ÖNMAGADDAL ÉS A CÉLJAIDDAL?

Ha pontosan megfogalmazod, hogy ki vagy, mit szeretsz, milyen értékeid vannak, milyen dolgokat csinálsz jól, mi érdekel, mi motivál, mi az, ami jó és inspiráló hatással van rád, akkor jól be fogod tudni határolni, hogy milyen munka és hivatás illik hozzád leginkább. Mindezek tudatában jobban fogsz szerepelni az állásinterjún is! Lehet, hogy most úgy gondolod, hogy ez nem lehetséges, de megnyugatatlak, hogy mindenkiben ott lakozik - kinél mélyebben, kinél a felszínhez közelebb - hogy mi is a hozzá illő pálya.

MIT KAPSZ AZÁLTAL, HOGY ELVÉGZED A KURZUST?

  • Rájössz, hogy mi is tesz igazán boldoggá és elégedetté
  • Rájössz, hogy mi motivál igazán
  • Jobban megismered önmagad és a kompetenciáidat 
  • Képes leszel kirajzolni a lépéseket, amelyek segítenek, hogy megtaláld a hozzád illő hivatást
  • A tanfolyam végére el jutsz, hogy a tanultak tükrében megalkotod a jövőbeli víziódat, ami segít, hogy elérd a céljaidat

Lépj előre a siker felé, várlak a kurzuson!