Logó
Képzések
 Esztelecki Péter
Esztelecki Péter
Mérnök informatikus
Tanulók
33
Képzések
1
Elérhetőségek
Cím: Szerbia, Zenta
Szakmai tapasztalat
Diplomák: mérnök-informatikus, Villamosmérnöki és Informatikai Karon, diplomás mérnök az elektrotechnika-telekommunikációs szakon, pedagógus szakvizsga (tehetség és fejlesztése szakirányon)
Oktatási területek: Informatika
Munkahely: Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégium, Szent István Egyetem Kertészettudományi Kar Zentai Kihelyezett Képzése

Bemutatkozás

Esztelecki Péter 1984.06.29-én Zentán született. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végzett mérnök informatikusként 2010-ben és diplomás elektrotechnika mérnöki diplomát szerzett a Szabadkai Műszaki Szakfőiskolán 2011-ben, valamint a Debreceni Egyetemen szerzett pedagógus szakvizsgát tehetség és fejlesztése szakirányon 2014-ben. A PHD képzést Szegedi Tudományegyetem Informatika Karán 2015-ben kezdte meg. Jelenleg a Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégium informatika- és nevelőtanára, valamint a Budapesti Corvinus Egyetem Kertészettudományi Kar Zentai Kihelyezett Tagozatának előadója. 2014-ben digitális pedagógus díjjal jutalmazták Budapesten. Főbb kutatási területe az IKT eszközök alkalmazása az informatika (és más tantárgyak) oktatásában.

A PHP-programozás alapjai
Ismerd meg a PHP nyelvet
 Esztelecki Péter
Esztelecki Péter
Mérnök informatikus
Kívánságlistára