Logó
Képzések
Tolvaj Norbert
Tolvaj Norbert
Párkapcsolati Kovácsmester
Tanulók
463
Képzések
1
Elérhetőségek
Weboldal: http://tolvajnorbert.hu/
Cím: Magyarország, Taksony
Szakmai tapasztalat
Oktatási területek: Exvisszahódítás, Társkeresés
Munkahely: Társügynökség Kft.

Bemutatkozás

Közel egy évtizede segítek abban, hogy a hozzám fordulók megtalálják a párjukat, illetve ha megtalálták, akkor együtt is maradjanak, de ha mégis komoly gondok vannak, akkor mit kell tenniük, hogy az exvisszahódítás sikeres lehessen. Hogy miért csinálom? Azért, mert úgy érzem, hogy az a küldetésem, hogy minél többen éljenek boldog párkapcsolatban.

Két népszerű blogom van. Az első blogom a társkeresőknek segít, hogy megtalálhassák a társukat. A 2014-es indulása óta több, mint egymillióan olvasták a több, mint 200 posztot. A blog elnyerte 2017-ben a legnépszerűbb társkereső blog megtisztelő címet. A második blog célja, hogy a párkapcsolatot újra be lehessen indítani vagy újjáéleszteni, és a problémák áthidalása után mindkét fél számára biztonságot, szeretetet és kölcsönös tisztelet hozó kapcsolatot élhessenek meg nap, mint nap.

Az elmúlt évek alatt olyan tudással vérteztem fel magam, mely segítségével a folytonosan változó társkeresés világában útbaigazítás, és a változó értékek viharában biztos pontot tudok nyújtani a pároknak, és segítséget a zátonyra futtoknak, hogy minden rendben lesz. Eddig több, mint 1500 emberrel konzultáltam, dolgoztam együtt, és segítettem nekik abban, hogy kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolatban élhessenek!

Randizz még ma!
Három egyszerű tipp, ami segít abban, hogy még ma randizhass az igazival!
Tolvaj Norbert
Tolvaj Norbert
Párkapcsolati Kovácsmester
Kívánságlistára