Logó
Képzések

Angol B2 Euroexam SZÓBELI nyelvvizsga felkészítő

Online nyelvvizsga felkészítő tanfolyam
7 990 Ft

A kurzusról

 

---------------            KÉSZÜLJ CÉLIRÁNYOSAN A SZÓBELI NYELVVIZSGÁRA!          ---------------

 

Rengeteg időt és pénzt fektettél már abba, hogy megszerezd a nyelvvizsgát? Nem vagy biztos abban, hogy a megfelelő szinten vagy-e? Vagy csak jó lenne tisztában lenni azzal, hogy mire számíthatsz a vizsgán? Az általános tapasztalat szerint sok vizsgázó van a megfelelő szinten nyelvtudás szempontjából, viszont ugyanúgy „elvéreznek”, mert nem tudják a tudásukat megmutatni.

 

MOST EGY ÁTFOGÓ MEGOLDÁST KÍNÁLUNK ERRE NEKED!

Ha te is úgy gondolod, hogy szeretnél inkább biztosra menni, és nem kockáztatni azt, hogy akár a feladatokban szándékosan elrejtett csapdák, vagy akár bizonyos tippek-trükkök ismeretének hiánya miatt ne sikerüljön a nyelvvizsgád, akkor ez az online nyelvvizsga felkészítő kurzus neked lett kitalálva!

 

MI IS EZ A KURZUS?

Ez a képzés egy olyan egyedülálló, célirányos felkészülési módot biztosít Neked a letenni kívánt nyelvvizsgádhoz, amire korábban nem volt lehetőséged. Egy olyan modern köntösbe öltöztetett felkészítő tananyagcsomagot kapsz, amiből kivülről és belülről egyaránt megismerheted az Euroexam B2 szóbeli nyelvvizsgát.

 

HOGY MIÉRT HASZNOS SZÁMODRA EZ A KÉPZÉS?

- rengeteg olyan tudásanyagot sajátíthatsz el, ami sikert hoz neked a vizsgán

- egy olyan sikerorientált szakember vezet körbe a vizsga körül, aki belülről látja azt

- olyan gyakorlatias jótanácsokat kapsz, amit máshol nem hallhatsz

- könnyen követhető, a saját tempódban feldolgozható

- ár-érték aránya verhetetlen!

 

Menj biztosra, és lásd a vizsgát úgy, ahogy egy nyelvvizsgáztató látja!

 

A KÉSZÜLÉS MELYIK SZAKASZÁBAN ÉRDEMES BEIRATKOZNOD?

 Akkor is, ha csak hónapok múlva vizsgázol, mert ezzel elkerülheted azt a sok zsákutcát, ami a felkészülés során feleslegesen elveszi az idődet, energiádat. Így célirányosan készülhetsz és felvértezed magad azzal, ami biztosan sikert hoz neked. A befektetett munka nagyban megtérül.

 De akkor is, ha már csak hetek vagy napok vannak hátra a vizsgáig, hiszen olyan azonnal alkalmazható praktikákat és megközelítést kapsz, ami segít majd megmutatni tudásod legjavát. Ezen kívül a buktatókat is kiismered.

 

HOGY MIT TALÁLSZ A KURZUSBAN?

       12 fejezet – 46 lecke - közel 3 óra tömény értékes tananyag

-        Felkészülési tanácsok a nyelvvizsgára

o   Milyen eszközöket használhatsz

o   Hogyan viselkedj a nyelvvizsgán

o   Hogyan öltözz fel

o   Stb.

-        Feladattípusok ismertetése

o   Feladattípusokhoz tartozó fontos tudnivalók

o   Konkrét példákon keresztüli szemléltetés

o   Gyakori buktatók

o   Hasznos megoldási trükkök

o   Gyakorlási tanácsok

-        Gyakorlási lehetőség

o   Nem csak elméleti tudást kapsz, hanem lehetőséget a tényleges gyakorlásra, hogy az elsajátított tudást alkalmazni is tudd

o   Interaktív feladatok

-        2 db teljesen exkluzív gyakorló feladat!

o   Kizárólag ehhez a képzéshez készített feladatokon keresztül gyakorolhatsz az adott nyelvvizsga feladattípusokra

-        Letölthető segédanyagok

o   Letölthető feladatok, hasznos kifejezésgyűjtemények, sablonok

o   Egyéb, nyelvtani szerkezetek átismétlésére szolgáló segédanyagok

 

Azáltal, hogy nem csak a feladattípusokat ismered meg, hanem mélyebb betekintést is nyersz a nyelvvizsgába, sokkal jobban el tudod majd képzelni, hogy mire számíthatsz. Kevesebb bizonytalan részlet marad számodra, így jóval több önbizalommal fogsz tudni nekiindulni a nyelvvizsgának. Ennek pedig egyenes következménye, hogy nagyobb az esélye a sikerednek is! UGYE NEM AKAROD A VÉLETLENRE BÍZNI?!

 

MINDEZT MENNYIÉRT?

Ha már idáig legörgettél, akkor láthattad, hogy mennyi mindent sűrítettünk bele ebbe a nyelvvizsgafelkészítő tanfolyamba, és ezáltal mennyi időt és energiát spóroltunk meg neked. Ha a tényleges értékét néznénk egy ilyen tanfolyamnak, vagy ha azt nézzük, hogy egy hasonló tudásanyagot biztosító hagyományos képzés mennyibe kerül, akkor akár 20-25.000 Ft-ot is elkérhetnénk ezért az online nyelvvizsgafelkészítő tanfolyamért. DE, ezzel szembe mennénk az alapkoncepciónkkal, miszerint az online képzéseknek lényegesen olcsóbbnak kell lennie a hagyományoshoz képest, így ezt a kurzust 7.990 Ft-ért kínálnjuk!

 

Nézz bele az ingyenesen megtekinthető videókba, és győződj meg róla saját magad, hogy milyen mennyiségű és minőségű tudáshalmazhoz juthatsz hozzá 7.990 Ft-ért!

 

VARÁZSOLJ AZ OTTHONODBA EGY SZÓBELI NYELVIZSGÁRA FELKÉSZÍTŐ KURZUST!