Logó
Képzések

Online Norvég Nyelvtanfolyam - Nordee

Norvég nyelvtanfolyam : Szólalj meg norvégul 100 nap alatt!
22 990 Ft

Szerző: Rácsai Dávid

A kurzusról

Kedves norvég Nyelvtanuló! 

 

A Nordee norvég társalgási szintű kurzusa a mai naptól (2018.04.05.) elérhető, és heti szinten folyamatosan új leckék várhatóak!

Időt, energiát, pénzt spórolnál? Szeretnél egy erős társalgási szintű norvég nyelvtudásra szert tenni otthonod kényelméből, de nem tudod, hogyan vágj bele? Akkor a Nordee norvég nyelvi kurzusa neked lett kitalálva! Nincs is más dolgod, csak követni az akciótervet és azok alapján végighaladni a videós leckéken, miközben automatikusan fejlődnek a nyelvi készségeid. A kurzus a 0-ról indul, és rendbeteszi az alapokat. 

 

Mit tanulsz meg, ha elvégzed a  Nordee kurzusát?

  • A szituácós feladatok segítségével képes leszel a mindennapi teendőket norvég nyelven elintézni: kérni egy kávét, befizetni a számlát, bevásárolni, lakással/lakhatással kapcsolatos teendőket ellátni, udvarolni, beszélni magadról, a munkádról, a tanulmányaidról, az életkörülményeidről.

  • A norvég nyelvtan alapjait, hogy legyen mire építkezni.

 

Kinek ajánljuk a Nordee kurzust?

  • kezdőknek, újrakezdőknek
  • azoknak, akik kiköltöznének/munkát vállalnának, esetleg már kinn élnek Norvégiában, de nehézségeik vannak a norvég nyelvvel
  • vagy csak ha egyszerűen érdekel a nyelv

 

Mit kapsz, ha beiratkozol a kurzusra?

 

  1. Minden egyes órához 15 - 25 darab feladatot (nyelvtani gyakorlók, írási és hallgatási készséget fejlesztő feladatokat [anyanyelvi beszélőkkel is]), és segédanyagokat (szövegeket, youtube videokat stb.),

  2. Különböző témákra, szituációkra bontva tanuljuk a nyelvet. Minden fejezet külön szókincs, külön téma, amihez külön kifejezéstárat, szótárat is kapsz, kiejtéssel együtt.

  3. Tanulókártyákat: több, mint ezer kész mondatot, kifejezést norvég és magyar nyelven, letölthető formában és felmondva (így tudod hallgatni és ismételni is).

  4. Folyamatos támogatást: ha bármilyen kérdésed van az anyaggall kapcsolatban, kérdezz bátran a kurzus aloldal chat felületén és segítek.

 

 

100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

Nem kockáztatsz semmit a vásárlással, mert 3 napig 100% pénz-visszafizetési garanciát adok, ha valami miatt mégis meggondolnád magad. Amennyiben a kurzus mégsem nyerte el a tetszésedet, a vásárlástól számított 3 napon belül jelezd az info@webuni.hu email címen, és mi visszatérítjük Neked az árat.

 

Sok szeretettel várlak a kurzuson!

Dávid