Logó
Képzések

MELÓ-DIÁK Mentorprogram // A soft skillekről III.

Fejleszd magad és találd meg álmaid állását // Munkaerőpiaci kompetenciák 11-15.
Ingyenes!

A kurzusról

A MELÓ-DIÁK Mentorprogram nagyjából 2 év alatt fejleszti optimális szintre a fiatalok foglalkoztathatósági kompetenciáit (soft skill), így megkönnyítve a munkaerő-piaci integrációjukat. Önértékelő tesztek, digitális képző-eszközök és személyes mentoráció segíti az egyének önismereti fejlődését és pályaorientációját, hogy ezáltal mindenki könnyebben és pontosabban találja meg álmai állását.

A Mentorprogram a piacképességet igazoló, egymásra épülő bizonyítványok kiadásával segíti célba a fiatalokat. Egyedi, személyes támogatást nyújt a fiataloknak már 14 éves kortól kezdve. Legfőbb célja, hogy jelentősen növelje a fiatalok munkaerő-értékét (személyes márkáját), nagymértékben járuljon hozzá a foglalkoztathatósági kompetenciáik fejlesztéséhez és sikeresen támogassa őket a munkaerőpiacra történő belépésben.

A kurzus során megismerheted a Mentorprogram által is fejlesztett 22 munkaerőpiaci kompetenciát tananyagok iiletve animációs videók segítségével, és az egyes leckék végén quiz-szerű vizsgakérdések formájában megkérdezzük, mit is tanultál meg belőle.

Hidd el, hasznos lesz!