Logó
Képzések
Meló-Diák Akadémia
Meló-Diák Akadémia
Meló-Diák Akadémia
Tanulók
116
Képzések
2
Elérhetőségek
Weboldal: http://www.melodiak.hu
Cím: Magyarország, Budapest
Szakmai tapasztalat
Oktatási területek: Önfejlesztés, ifjúság-fejlesztés, HR

Bemutatkozás

A MELÓ-DIÁK Országos Diákmunka Hálózat piacvezető iskolaszövetkezetként szakmai tapasztalatát és munkerő-piaci tudását felhasználva a lehető leghatékonyabb módon, egy forradalmian új önértékelő- és kompetencia-fejlesztő eszközzel, a MELÓ-DIÁK Mentorprogrammal kívánja támogatni a fiatal generációkat. 

A MELÓ-DIÁK ifjúság-fejlesztéssel kapcsolatos elhivatottságát jól tükrözi, hogy a hálózat diákjai már egy olyan pályaorientációs és készségfejlesztő program keretében tudnak dolgozni a tanulmányaik mellett, amely 2 év alatt fejleszti optimális szintre a fiatalok foglalkoztathatósági kompetenciáit. Önértékelő tesztek, digitális képzőeszközök és személyes mentoráció segíti az egyének önismereti fejlődését és pályaorientációját, hogy ezáltal mindenki könnyebben és pontosabban találja meg álmai állását. Mindemellett pedig folyamatos visszajelzésekkel és a piacképességet igazoló, egymásra épülő bizonyítványok kiadásával segíti célba a fiatalokat.

A MELÓ-DIÁK Mentorprogram egyedi, személyes támogatást nyújt a fiataloknak már 14 éves kortól kezdve. Legfőbb célja, hogy jelentősen növelje a fiatalok munkaerő-értékét (személyes márkáját), nagymértékben járuljon hozzá a foglalkoztathatósági kompetenciáik fejlesztéséhez és sikeresen támogassa őket a munkaerőpiacra történő belépésben.

Önfejlesztés
Pénzvisszafizetési garancia
Ingyenes!
Önfejlesztés
Pénzvisszafizetési garancia
Ingyenes!