Logó
Képzések

HTML5 Projektek

Készítsünk 6 teljes webes projektet HTML5, CSS3 és Javascript segítségével.
9 900 Ft

Szerző: Baranyi Árpád

A kurzusról

Biztos vagyok benne hogy sokan futottunk már bele a kemény, gyakran áttörhetetlennek tűnő falba tanulmányaink során a programozás világában. Ezen fal akkor épül körénk amikor több száz oldalnyi olvasás után vagy hosszú, unalmas tanfolyamok elvégzésének végére még mindig csupán a felszínt karistoljuk és igazából képtelenek vagyunk belátni hogy hogyan fordíthatnánk megszerezett tudásunkat előnyünkre és hozhatnánk létre segítségével fantasztikus, szemet gyönyörködtető munkákat és programokat.

Az én kurzusaim felépítése nem csupán egy kiválasztott programozói nyelv bemutatásáról szól, hanem teljes, működő projektek létrehozásáról. Személyes tapasztalatom alapján a tanulás sokkal szórakoztatóbb és eredményesebb ha nem csupán megszerezzük ezen tudást de ugyanakkor építünk is valamit segítségével amit akár azzonnal bemutathatunk családunknak, barátainknak vagy akár leendő főnökünknek egy interjú során.

Ezen kurzust azoknak ajánlom akik a gyakorlati eredményeket részesítik előnyben vagy csak szívesen elszakadnának a fárasztó és gyakran unalmas könyvektől és a már megszokott "Hello world" sorai helyett inkább alkotnának egy hangulatos képlapzó vagy pihentető javascript játékot.

Az általunk megszerzett tudást már senki sem veheti el tőlünk, de hogy milyen úton érjük ezt el az már csak rajtunk múlik. És ha ez az út szórakoztató is lehet akkor miért tagadnánk azt meg magunktól?